Over Ons

Leuk dat je mijn website bezoekt en de tijd wilt nemen om te lezen wie er achter Kleine Baasjes zit! Mijn naam is Priscilla. Samen met mijn man heb ik drie kids Tygo(2008), Mila(2011) en Joris(2015) en woon ik met veel plezier in een nieuwbouwwijk in Waddinxveen.

Kleine Baasjes - over ons

Hoe het begon.....Een aantal jaar runde ik deze zelfde webshop maar verkocht ik merkkleding van grote en kleine merken. Na een tijdje begonnen mijn handjes toch wat meer te kriebelen en miste ik het creatief zijn steeds meer. Na veel vallen en opstaan en wikken en wegen besloot ik het begin 2016 over een hele andere boeg te gooien. Sindsdien wordt er alleen nog maar handgemaakte kleding verkocht bij Kleine Baasjes en zit ik zelf heel wat uurtjes achter de naaimachine. 
Het hele creatieve proces van begin tot eind geeft mij ontzettend veel voldoening. Het is geweldig om alle kindjes terug te zien in mijn creaties! 

Een betere wereld. Willen we dat niet allemaal? Ik probeer mijn steentje bij te dragen door mijn kinderen te leren dat vechten en schelden geen oplossing is. Maar ook door afval te scheiden en bewust te kopen. Met Kleine Baasjes zet ik ook een klein stapje naar een mooiere wereld. De stoffen worden bewust ingekocht en zijn bijna altijd van biologisch (GOTS en Oeko Tex certified) katoen. De kleding wordt niet door kinderen gemaakt (alhoewel mijn dochter soms graag wil helpen ;)). Ook zorg ik dat mijn restjes stof op een goede plek terecht komen en niet zomaar in de prullenbak. Een betere wereld begint bij jezelf... wat doe jij?

Winkelen bij Kleine Baasjes is leuk, gezellig, uniek en niet te duur. Van ruilen en retourneren maken we geen probleem en vragen worden altijd snel beantwoord. We leveren altijd zo snel mogelijk dus lang wachten op je bestelling hoeft niet. Tuurlijk kunnen we niet tippen aan de webwinkel giganten. Maar dat willen we ook niet. Doe ons maar een gezellige boutique waar wij maanden na je bestelling nog weten wie je bent en wat je hebt besteld. Contact is zo gelegd, je kunt mij mobiel bellen, what's appen en ik ben een groot deel van de dag op Instagram te vinden ;) Deel je foto's met #kleinebaasjes zodat ik ook jouw foto kan zien!

Happy shopping!
xoxo

10 grote kleine dingen:

Levensmotto: Do what you love, love what you do.
Mijn kledingstijl in drie woorden: casual, urban
​Mijn stijl in kinderkleding in drie woorden: vrolijk, kleur, makkelijk
Familietraditie: heel stom, we eten altijd aan tafel. Maar als we friet eten doen we dat op de bank en voor de buis ;)
Mooiste mamamoment: voor het slapen heb ik met alle drie een klein moment voor ons alleen waarin we de dag doornemen of knuffelen.
Mooiste carrière moment: de dag dat ik besloot voor mezelf te beginnen.
Belangrijkste levensles: volg je hart, dat klopt altijd.
Me-time: meerdere keren per week even op de yoga mat wat 'asana's' oefenen. Daarna weer helemaal zen!
Dit heb ik van mijn moeder geleerd: kleding naaien!
Ik ben trots op: een beetje op mezelf maar vooral op mijn familie en vrienden met hun eeuwige geduld met mij.