Twinning is Winning - Shop nu je Moederdag Mama&Mini Gilet

Twinning is Winning - Shop nu je Moederdag Mama&Mini Gilet

Twinning is Winning! En dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven. Zeker als je dochter nog wat kleiner is, dan is mama haar heldin, prinses, haar alles. Twinnen met mama, dat is het leukste wat er is! En al helemaal als het kan op Moederdag, ga op deze dag samen met je dochter op pad. Samen in jullie nieuwe gilet zullen jullie de hele dag samen stralen.

Deze mooie quilt gilets vind je nu in onze webshop in vier mooie prints, een paisley print in roze en terra cotta, een zacht roze en beige bloemenprint, een zacht groene bloemenprint én een wat fellere oranje bloemenprint. Deze laatste is natuurlijk ook al heel gezellig voor koningsdag ;)

Zoals je van ons gewend bent zijn ook deze gilets door mij handgemaakt. Gilets zelf zie je al best veel in het modebeeld en ook gequilte jasjes en materialen. Maar met deze prints zal je ze niet snel tegenkomen. Ieder gilet gaat door mijn handen heen, je bent echt verzekerd van een unieke aanwinst in je garderobe.

Dit gilet van eco quilt stof is er in bijna alle mama en mini maten en anders kan ik ze altijd naar wens aanpassen. Op mijn instagram account vind je trouwens een heel leuk filmpje waarin ik met mijn buurmeisje de giletjes goed laat zien. 

Dit gilet voor dames is heerlijk om binnen te dragen op een frisse lente dag en buiten draag je hem op een mooie lente dag of iets frissere zomerse dag. De quilt stof is van zichzelf gevoerd en geeft een heerlijke warmte maar is zeker niet té warm.

De eco quilt stof heeft twee buitenlagen en een warme voering, aan elkaar gemaakt met een zigzag stiksel. De eco quilt stof is gemaakt van PET recycled polyester en voelt heerlijk zacht aan.

 

Nog even alle punten op een rijtje:
🤎 Je kunt kiezen uit alle maten en 4 prints.
🤎 De gilets worden gemaakt van een duurzame eco polyester quilt stof, van zichzelf gevoerd.
🤎 De gilets/jasjes geven lichte warmte, lekker voor het voorjaar, maar vooral heel stylish!
🤎 Zoals je gewend bent van Kleine Baasjes, is alles handgemaakt met veel liefde!

Shop je zowel de mama als de mini quilt gilet, dan krijg je een leuke korting! Voeg ze beiden toe aan je winkelmandje en de korting wordt vanzelf berekend. 

Je shopt alle gilets hier.

Back to blog